O nas

logo.png Projekt GO-Tv v svojem bistvu predstavlja postavitev in delovanje avdio-vizualnega medija za področje meddržavnega sodelovanja dveh občin Gorice in Nove Gorice.
Projekt GO-Tv je odgovor na vrzel, ki obstaja na področju avdiovizualnih medijev v Sloveniji. Ugotavljamo, da kabelski in drugi televizijski sistemi še vedno ne ponujajo televizijskih programov, ki bi bili v pretežni meri usmerjeni v meddržavno sodelovanje(povezovanje obmejnih občin).
Še več, programov, ki ponujajo vsebine in so tudi lokalno usmerjeni. Povprečni gledalec tako lahko dobi le pavšalne novice iz sveta video vsebin preko programsko širše usmerjenih medijev. To praznino lahko zapolnimo prav s projektom GO-Tv, ki bo lokalno usmerjen (vsaj v svojem televizijskem delu) medij, katerega programska shema bo izključno temeljila na vsebinah povezanih z dogajanjem v obeh občinah.
Medij GO-Tv bo izkoriščal sodobne tehnologije v vseh fazah procesa produkcije in emitiranja. Združeval bo dve vrsti medija in sicer internetni portal GO-Tv.si in televizijski program GO-Tv. Povezava med tovrstnima medija nam omogoča ustvariti inovativen koncept, z veliko sinergijskih učinkov.
Spremljate nas lahko prek:

Zadnje novice

Vabljeni k ogledu

Goriški sprehodi ob 17:00

Goriški sprehodi


Kader na oder ob 18:00

Kader na oder

Kader na oder je oddaja, v kateri predstavljamo in dokumentiramo spekter ustvarjalnih praks iz področja kulture, ki se zgodijo na Goriškem, v Sloveniji in širše.