O nas

GoTV deluje zato, da gledalcem predstavi dogajanje v goriški regiji ter ponudi drugačen pogled na stanje ter dogodke kateri jih obkrožajo v vsakdanjem življenju. Delujemo z globoko vero v razvoj naše regije zato želimo z vsem kar počnemo, pozitivno vplivati na dobrobit naših gledalcev.

Naša prizadevanja dosegamo tako, da aktivno sodelujemo v naši okolici in dnevno predstavljamo program ki spodbuja razvoj in razmišljanje. Prisotni smo v celotni regiji, kot tudi čezmejni Gorici, saj z tem vnašamo veliko število informacij katere obdelamo s precizno natančnostjo, ter predvajamo na svojih medijskih kanalih.

Prav tako se z polnim zagonom in izjemo resnostjo spoprijemamo z novimi projekti katerih primarni cilj je dodana vrednost gledalcev.

Z tem se usmerimo na televizijski kanal kjer program, katerega predvajajo vsi operaterji, dnevno beleži med 8.000 ter 12.000 ogledov.

Prvi za vas, pravi za vse

Slogan, za katerim stoji celotna organizacija. Tu smo, da Goričanom ponujamo najboljše in to takoj ko se za to ponudi priložnost.

Vizija

Doseči vpliv na čim večje število gledalcev in pozitivno vplivati na njihovo dobrobit. Predstaviti nove vidike, širiti obzorja ter biti glavni vir informacij našim soobčanom.

Misija

Želimo si postati in ostati prvi ter glavni medij na Goriškem. Z interaktivnim programom med dvema občinama želimo našim občanom prispevati informacije katere bodo pozitivno vplivale na življenje na našem območju.

Pristop

Vsi izmed članov naše ekipe se ponašajo z razumevanjem širine in globine medijskih kanalov. Pri organiziranju novih projektov, skrbimo za vsako malenkost, saj so te tiste, katere tvorijo popolno celoto.
Pri GoTV smo ponosni na;

  • Postavljanje želja in potreb naših gledalcev v prvo vrsto
  • Delovanje na podlagi načel
  • Sposobnost biti ob pravem času na pravem mestu
  • Potavljenje pozornosti na najmanjše malenkosti

Kje nas lahko gledate

Logotip operaterja: SiolTv

Logotip operaterja: KaTe Nova Gorica

Logotip operaterja: T-2

Logotip operaterja: A1