Oglaševanje


Zakaj sploh oglaševati?

Strategija in učinek oglaševanja sta eni temeljnih tem poslovnega življenja v današnjem času, smeli bi celo trditi, da osnovna tema. Oglaševanje je preraslo v investicijo, ki krepi položaj na tržišču in dviguje ugled blagovne znamke. Učinkovitost oglaševanja je temeljnega pomena za poslovni uspeh. Zato je odločitev za optimalno trženjsko strategijo toliko pomembnejša.

Prednosti televizijskega oglaševanja

Moč televizije je v tem, da ima vstop v skoraj vsako stanovanje, podjetje, šolo, trgovino, hotel; skratka do skoraj vseh vaših potencialnih strank. Oglaševanje na GoTV je cenovno zelo ugodno in tako dostopno tudi vsem srednje velikim ter majhnim podjetjem. Z oglaševanjem na našem kanalu boste povečali lastno prepoznavnost, prepoznavnost vaših izdelkov ter storitev, postali boste boljši od vaše trenutne konkurence in s tem dolgoročno povečali lastne dobičke.

Zakaj ravno televizija?

Količina televizijskega oglaševanje se skozi leta nenehno povečuje. Raziskave najbolj uglednih, svetovnih medijskih hiš pa so pokazale, da je v razmerju s ceno storitve, oglaševanje na kabelskih programih najbolj efektiven način oglaševanja. V sodelovanju z nami boste svoja oglasna sporočila pošiljali v približno 10.000 slovenskih domov, kar vam bo zagotovilo veliko opaženost in prepoznavnost.

Zakaj oglaševati na GoTV?

  • Ker ima GoTV na Primorskem največji doseg med kabelskimi operaterji.
  • Ker je GoTV ena najbolj ljudskih televizij v VAŠEM kraju.
  • Ker je eden naših stalnih ciljev tudi uspeh naročnikovega oglaševanja.
  • Usmerjajo nas želje, potrebe in zahteve naročnika.
  • Na željo naročnika izdelamo optimalno strategijo oglaševanja na GoTV.
  • Ker pripravljamo vsebine, ki so najzanimivejše za gledalca na Goriškem.
  • Ker pripravljamo specifične rubrike, ki gledalce seznanjajo z vsemi zanimivostmi in novostmi iz vsakdanjega življenja.

Kje vse smo vidni?

GoTV je prisotna v programskih shemah T2 TV, SIOL TV, AMIS TV, Studio Proteus in KaTe Nova Gorica.

Stopite v kontakt

info@go-tv.si